Select Page

Search engine conference 2005

Searchengine_expo
Momenteel vinden de Search Engine Strategies conference 2005 in New York plaats. Op marketingfacts komt elke dag een samenvatting te staan. Hieronder de sessies die besproken worden.
Dag 1
Sessie 1: Search Forecast and Outlook: Profiting from growth through 2009.
Sessie 2: Hiring a SEM firm.
Sessie 3: Searcher Behavior
Dag 2
Sessie 1: Pay Per Call Ads
Sessie 2: What is Spam?
Sessie 3: Comment Spam
Dag 3
Sessie 1: Click Fraud: a legal look
Sessie 2: Meet the Local Search Engines
Dag 4
Sessie 1: Dealing with contextual ads
Sessie 2: Meet the Crawlers
Feitjes & cijfers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This