Select Page

Screencast nummer 2

Dit is de 2e test met de screencast software. Nu in swf format en met een geinstalleerde, nieuwe codec. Ook een optie aangezet waardoor het beeld minder wazig wordt met scrollen. En dat werkt! Gaaf. Produceren stelt niet zoveel voor. Wat ik wel zie is dat de file stevig groot worden. 11 mb voor 1 minuut…..pppfff. En dat naar TypePad uploaden dat kost stevig wat tijd, bandbreedte en ruimte. Iemand een idee waar ik dat spul zou kunnen laten/uploaden?
Overigens is dit allemaal niks officieels, zomaar wat uitproberen om straks het echte werk aan te kunnen. Jawel in Jip&Janneke taal. Maar ik vind het wel leuk om jullie deelgenoot te maken van mijn rommelaarij….en let niet op het feit dat hij plots stopt. Zoals gezegd, een proefie.

Bekijk de screencast: met nieuwe codec en swf

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This