Select Page

Screencast MSN Messenger

Ik had al gemeld dat we afgelopen vrijdag een MSN Messenger Screencast op zouden nemen. Welnu ik heb een aantal versies on-line gezet op mijn screencasting weblog onder de categorie MSN Messenger.
Je kunt daar de Screencast gewoon over het internet bekijken (Flash versie: SWF) dat werkt op de meeste pc’s. De QuickTime versie (MOV) is voor de pc en Apple met QuickTime. Voor mensen die een een ipod video hebben is de  M4V versie beschikbaar. Tot slot is er een Windows Media Version (WMV).
Als je de files als bijlages in je webfeed wil binnenkrijgen kun je mijn screencast webfeed toevoegen. En wil je de MOV file in iTunes binnen krijgen of je iPOD synchroniseren met iTunes dan kun je ook de screencast webfeed gebruiken of de subscriben via iTunes.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. Marketingfacts

  MSN Messenger Screencast

  Samen met Hans Mestrum van Hans On Experience en Stephan Fellinger, iemand die ook sterk geloofd in dit fenomeen, heb ik een screencast gemaakt: een demofilmpje van MSN Messenger van vijf minuten. Hans is expert op het gebied van screencasts. E…

  Antwoord
 2. Molblog

  MSN Messenger voor Dummies

  Speciaal voor de Nederlandse Marketeer: een filmpje dat het praktisch gebruik laat zien van MSN Messenger. U had natuurlijk al uit eerdere columns op Molblog begrepen dat u MSN Messenger nu echt niet meer links kunt laten liggen.

  Antwoord
 3. Fred Zelders

  Experiment geslaagd! Goed gedoseerd. Hopelijk weer een paar mensen over de drempel getrokken. (zie mijn reactie van 5 maart bij http://www.hansonexperience.com/my_weblog/2006/03/vandaag_een_scr.html
  Mag ik je nog een tip voor een volgende editie geven?
  Screencast MSN #2 waarin je zou kunnen laten zien dat je samen op een whiteboard werkt en bestanden/plaatjes uitwisselt e.d. (Mits je beide Windows draait)

  Antwoord
 4. NewLevel's Blog

  Screencast MSN Messenger

  This is the flash version (in dutch) of the screencast MSN Messenger. Click on the image for the screencast to start.Please be patient for some loading time depending on your bandwidth.If you like other formats (wmv, mov) or m4v

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  Screencasting: wat en hoe?

  Op Marketingfacts vroeg Marco naar aanleiding van de Screencast MSN Messenger of ik eens wat zaken op een rijtje kon zetten m.b.t. screencasting. Vandaar deze posting om er eens wat dieper op in te gaan. Ik probeer in deze posting antwoord op de volgen…

  Antwoord
 6. Hans on Experience

  Screencasting: wat en hoe?

  Op Marketingfacts vroeg Marco naar aanleiding van de Screencast MSN Messenger of ik eens wat zaken op een rijtje kon zetten m.b.t. screencasting. Vandaar deze posting om er eens wat dieper op in te gaan. Ik probeer in deze posting antwoord op de volgen…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This