Hier ga ik natuurlijk naar toe als mijn agenda  het toe laat: Vliegende Hollanders 2008. Science & Technology Summit op 11 november in Passenger Terminal en NEMO in Amsterdam. De toegang is gratis.
De Summit staat in het teken van kennis, onderwijs, technologie, innovatie en wetenschap, kortom: de toekomst van Nederland. Doel is om te laten zien dat het goed gaat met bètatechniek in het onderwijs en bedrijfsleven. En waarom het goed gaat. In het hoger onderwijs gaan steeds meer jongeren een bètatechnische studie doen. Ook de instroom in de N-profielen op havo/vwo gaat omhoog. De boodschap is dan ook: jongeren kiezen weer voor bètatechniek!

Vliegende Hollanders 2008 wil laten zien wat er de afgelopen jaren is bereikt als het gaat om bètatechnisch onderwijs en de bètatechnische arbeidsmarkt. Vele duizenden scholen, kennisinstellingen en bedrijven doen nu mee aan een van de programma’s van het Platform Bèta Techniek. Een aanpak over de hele loopbaanketen: van primair naar voortgezet en beroepsonderwijs tot en met hoger onderwijs en de arbeidsmarkt. Zij zijn bezig mensen te interesseren, te trekken en te behouden voor een bètatechnische carrière. Op Vliegende Hollanders 2008 laten deze organisaties zien waarom zij succesvol zijn.

En natuurlijk zal de HAN er ook staan. Ik heb al wat mailtjes langs zien komen, maar het is nog iets te vroeg om te bloggen wat we daar gaan tonen. Innovatief zal het zeker zijn wat we zullen laten zien. Later dus meer hierover.

Hhmm zou ik daar live kunnen bloggen of videostreamen? Eens een mailtje sturen naar de organisatie.