Select Page

Scholierenpanel Techniek

HAN panel Techniek
Kijk een mooi initiatief. Als je wilt weten hoe je kunt communiceren als HAN Techniek met scholieren en studenten, dan vraag je ze dat gewoon. Want dat is wat het HAN panel Techniek eigenlijk is. En het geeft nog een aardige bijverdienste ook.

Focus op communicatiemiddelen
Maximaal 1x per maand krijgen de panelleden een email met vragen en opdrachten en daarnaast kunnen panelleden uitgenodigd worden om deel te nemen aan een circa 2 uur durende bijeenkomst met andere panelleden. In deze bijeenkomsten krijgen ze dan de gelegenheid om ‘sneak-previews’ te zien en hun mening te geven over nieuwe ontwikkelingen. De focus van het studentpanel ligt op de communicatiemiddelen van de HAN (brochures, naamgeving, advertenties etc.).

Meer lezen?
Meer informatie met o.a. de voorwaarden is te lezen op de speciale webpagina van HAN.nl en aanmelden kan online.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This