Select Page

Schitterend Organiseren: de Keuze

Deze video is een talkshow onder leiding van Jeroen Busscher. Hij gaat in gesprek met drie vertegenwoordigers van de organiserende organisaties, Engbert Breuker van Pentascope, Joset de Goede van de Baak en Hylke Oldenboom van Vitae. Thijs Homan en Mathieu Weggeman plaatsen een en ander in een bedrijfsfilosofisch kader.
Als video-amateur ben ik in deze video regelmatig ‘in gesprek’ met een blauwe paal die in de weg stond. Daardoor wordt het beeld af en toe wat vertroebeld, maar de inhoud zeker niet.
Mooie beelden komen niet van een camera, maar van mooie mensen. En in deze video hoor je er een paar aan het woord. Het geluid is in het begin wat zwak, daar wordt gaandeweg het gesprek aan gewerkt door Jeroen Busscher.
Ondanks de beperkingen van de paal en het geluid in het begin, wil ik toch deze video met jullie delen, omdat ik vind dat de inhoud er toe doet. En bedenk dat ik het met liefde heb opgenomen om de boodschap van Schitterend Organiseren door te kunnen geven. Zie dat als mijn bijdrage aan het geheel.

Enkele onderwerpen die aan bod komen zijnr:
– Wat is de zin van je organisatie?
– Wat doe je met feedback in je organisatie?
– Wat voor soort mensen trekt een organisatie aan?
– Hoe maak je de wereld een beetje beter?
– Ga je failliet als je een Schitterende Organisatie bent?
– Kun je welvaart creeëren als Schitterend Organiseert?
– Wat doen we met de aandeelhouders?
– Wie heeft er recht op de toegevoegde waarde van een organisatie?
– Wil/kun je je aandeelhouderschap delen met je medewerkers?
– Wat is dat ‘betrokkenheid’?
– Wat is dat ‘de Nieuwe Professional’?

Update: De video kun je bekijken door op de Verder lezen optie te klikken onder het lijstje met Relevante berichten. De video start dan automatisch en duurt ongeveer 52 minuten.

Launch in external player

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans on Experience

  Podcast on Experience: Schitterend Organiseren – Talkshow De Keuze

  Ik merkte dat er lezers hier komen die de video niet kunnen bekijken vanwege hun beperkingen met bandbreedte. En dat is jammer. Vandaar dat ik voor dit bericht de audio even van de video van de talkshow de Keuze heb geknipt en dat hier ter beschikking …

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Schitterend Organiseren: video Prof. Wessel Ganzevoort

  Prof. Wessel GanzevoortUploaded by hansonexperience   In deze presentatie hoor je prof. Wessel Ganzevoort aan het woord tijdens het congers Schitterend Organiseren. Hij gaat in op de kenmerken van schitterende organisaties, legt uit waarom we er e…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This