Select Page

Regionale voorronde European Union Science Olympiad bij HAN

Regionale voorronde European Union Science Olympiad bij HAN

Vrijdag a.s. wordt er een regionale voorronde van EUSO (European Union Science Olympiad) gehouden bij o.a. de HAN. Dat gaat gebeuren op het instituut van Life Sciences (HLO) in Nijmegen.

Wat is EUSO?
De European Union Science Olympiad (EUSO) is een wedstrijd voor teams van havo/vwo leerlingen. De wedstrijd is in 2002/2003 gestart op initiatief van Ierland.
De testen voor de EUSO bevatten zowel biologische, chemische als natuurkundige elementen. Het doel van de wedstrijd is het uitdagen en stimuleren van geïnteresseerde en getalenteerde leerlingen op het gebied van science.

Hoe gaat het in zijn werk?
De eerste voorrondes vinden in november/december plaats op meerdere universiteiten en een hogeschool, waaronder dus de HAN. Eind januari en half februari vindt de nationale eindronde plaats, waaraan het beste team van elke universiteit/hogeschool deelneemt. De twee winnende teams van de nationale eindronde verdedigen de ‘science’-eer van Nederland op Europees niveau.

Uiteraard ga ik er morgen een kijkje nemen en zal er een video-impressie van maken en een fotoblog.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Regionale voorronde European Union Science Olympiad bij HAN -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Justine van den Berg, Hans Mestrum and Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This