Select Page

Projectblogs

Projectblog200
Op de site van Frankwatching kwam ik een toepassing tegen voor weblogs, nl. het gebruik er van in projecten: Projectblogs. Vooral de mogelijkheden van communicatie via postings, foto’s of screenshots, links en rss geven handvatten voor de deelnemenrs in projecten. Ook het vastleggen van info, het kunnen volgen van de voortgang in de tijd zijn daarbij handige zaken. In de posting worden 10 toepassingen uitgelegd:
– Communiceren met stakeholders project
– Vervangen van papier
– Werken met issue logs
– Vasthouden van “informatiebrokjes”
– Publiceren over projectvoortgang
– Reduceren van e-mail overload
– Vastleggen van requirements
– Verspreiden van screenshots
– Up-to-date houden van teamleden
– Creeer een automatische audit trail
bron: frankwatching

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Roland Angenent

    Dit vind ik een erg interessante toepassing. Ik werk in projecten in het onderwijs en daar zou het een goede bijdrage kunnen leveren.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This