Select Page

Proefje met VideoEgg en TypePad


 

Een tijdje terug probeerde ik VideoEgg al eens uit in combinatie met TypePad. Om een of andere reden kreeg ik het toen niet aan de praat. Nu nog maar eens geprobeerd, nadat ik zag dat Maarten Schenk van blogologie.be ook zo’n filmpje had gemaakt. Het voordeel is dat terwijl de video met mijn webcam is opgenomen en nu geuploaded wordt ik dit berichtje kan maken en zometeen dat automatisch naar TypePad kan publiceren.

Het opnemen is in ieder geval goed gegaan. De kwaliteit lijkt uitstekend. Nu kijken of we het videootje ook in mijn blog krijgen.

Ik zag dat ik de video ook kan editen en het schijnt zelfs zo te zijn dat ik verschillende video’s aan elkaar kan plakken,(nee dat toch niet. Dat moet gewoon met je movie software.) Daar moet ik nog naar kijken. De interface van VideoEgg (http://www.videoegg.com) is verrassend simpel en doeltreffend.

Zo nu maar eens op de Create Post knop drukken…..

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. ICT en Onderwijs BLOG

    VIdeoEgg v.s.DailyMotion

    Ik wilde weten wat nu het verschil was tussen VideoEgg en Dailymotion…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This