Select Page

Problemen met Bloglines?

Update 23.45u: kennelijk weer uit de lucht vant mijn Feeddemon kan niet synchroniseren. Even checken bij Bloglines. Jawel het is weer zo ver…..
00:05u opgelost. Ze waren er vlug bij deze keer.

Update 16.45u: ik kan weer in Bloglines. Joepie! Nu snel de OPML saven en Bloglines integreren in Feeddemon.

Zijn er meer mensen die problemen vandaag zaterdag 16 april met Bloglines? Verder dan het inlogscherm kom ik niet. Ook mijn publieke feed werkt niet. Kennelijk is er iets goed mis. Heel vervelend. Nu pas merk je eigenlijk hoe afhankelijk je bent van een feedreader. En als hij dan ook on-line staat, waardoor je geen bericht off-line kunt lezen, dan ben je behoorlijk onthand. Misschien toch een idee om nog een tweede reader er bij te installeren als een soort back-up?
Wie ervaart dezelfde problemen of weet wat er aan de hand is? Hopelijk is het snel opgelost.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

15 Comments

 1. mf

  Zelfde probleem hier, kom niet door de inlogprocedure!?

  Antwoord
 2. Hans

  @mf: Gebruik jij nog een andere reader of was je toevallig op mijn weblog?

  Antwoord
 3. mf

  Ik gebruik standaard FeedDemon; las je berichtje en heb toen bloglines even gecontroleerd. Ik gebruik Bloglines eigenlijk alleen voor het vinden van nieuwe interessante blogs.

  Antwoord
 4. Hans

  Mooie gelegenheid om nu de trialversie van FeedDemon eens te installeren en uit te proberen.

  Antwoord
 5. mf

  Zie dat je inmiddels FeedDemon aan het testen bent; heel goed, absoluut de moeite waard! Vwb je overpeinzingen. Probeer daar voor mezelf ook een balans in te vinden. Vanwege tijd is het merendeel een selectie en bewerking van het wereldwijde nieuwsaanbod. Toch probeer ik minimaal een keer per week met een eigen analyse te komen. Lukt niet altijd, maar toch.
  Succes in ieder geval!
  Btw, hier in Arnhem regent het ook 🙁

  Antwoord
 6. Hans

  Ja, doorgeven van nieuws zijn met een sausje zijn we goed in met z’ allen. Niet dat dat slecht is, maar het voegt te weinig toe, vind ik. Leuk trouwens dat je mijn overpeinzigen ook leest en er op reageert. Dit soort postings hebben natuurlijk vooral ook waarde voor de schrijver, maar kunnen in de ‘dialoog’ met de lezer wel iets opleveren. En dat voegt dan wel iets toe. Ik ben bijna klaar met een mooi verhaal (vind ikzelf) over leiderschap in de 21ste eeuw nav Netwerk.

  Antwoord
 7. mf

  Niet met je eens dat het weinig toevoegd. Het is juist de kracht van een goede weblog om uit honderden somds duizenden feeds de juiste zaken te selecteren en deze aan de lezer te presenteren. Een human filter zullen we maar zeggen.
  Ook de archieffunctie en het relateren aan eerder of ander nieuws heeft toegevoegde waarde omdat je daarmee zaken verrijkt.
  Oh wel, ik maar eens warme appeltaart eten; de meiden hier hebben zich vanmiddag in de keuken opgesloten. Ben benieuwd 😉

  Antwoord
 8. Hans

  @mf: eet ze! Je reactie hoort volgens mij bij de overpeinzingen thuis. Ik ben het wel eens met je dat een ‘connector’ iets toevoegt verrijkt. Maar mijn persoonlijke smaak is dat ik graag postings lees van mensen die een eigen mening geven of een opiniestukje schrijven…maar nogmaals dat is persoonlijke smaak.

  Antwoord
 9. mf

  Appelgebak was lekker 😉
  Eens, lees zelf ook graag blogs die worden gevormd door eigen meningen van mensen. Helaas zijn deze in Nederland niet of nauwelijks te vinden. Venturo en Frackers soms, maar dan houdt het wel op.

  Antwoord
 10. Hans

  Ik deed dat vroeger ook meer. Ik heb nu een posting over leiderschap gemaakt. Benieuwd of dat bij je in de smaak valt. Ik wil dat toch weer eens vaker gaan doen.

  Antwoord
 11. Hans

  Ja, fijn! En dan denken dat de meeste vaste lezers van mij Bloglines gebruiken…..Maar goed ik heb in die tijd 2 postings geschreven waar ik zelf heel tevreden over ben en heb Feeddemon geinstalleerd om er eens naar te kijken. Moet zeggen, dat is wel wat. Werkt leuk. Ik heb nog niet alles ontdekt maar dat komt wel.

  Antwoord
 12. mf

  FeedDemon is super en als je er een beetje handigheid in krijgt kun je er ongelooflijk veel mee. Vergeet tzt ook niet de gratis tools te downloaden bij Oscar (Logos)!

  Antwoord
 13. Hans

  @mf: het lijkt me handig als je over jouw ervaringen een posting op MF schrijft. Dan hebben anderen zoals ik er ook wat aan, is de leercurve korter en laat je ook zien hoe jij het gebruikt. Wat vind je?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This