Select Page

Probleem CSS van Flickr Gallerie plugin met Accordian sidebar

Probleem CSS van Flickr Gallerie plugin met Accordian sidebar

De CSS van de flickr gallerie plugin, of liever de deze jquery-ui-1.7.3.css veroorzaakt een probleem met de CSS van iBlogPro. Er zit in de css file van de flockr gallerie een stukje code in onder Accordion dat de Accordion sidebar verminkt. Niet qua functionaliteit, maar qua opmaak.
Door het bewuste stukje onder het kopje Accordion (regels 315 t/m 324) uit te sluiten is dit probleem weg. Ook het gedeelte onder het kopje Icons (regel 88 t/m 100) kan problemen veroorzaken.
Om in de toekomst bij evt. updates van de plugin nog op te kunnen zoeken hoe het ook al weer was, leg ik het hier nu even vast. Uiteraard heb ik de code ook even opgeslagen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This