Select Page

Presentatie nieuwe media bij YOBsociety

Vanmiddag had ik een presentatie in Nijmegen bij de ABNAMRO. Zo’n kleine 70 deelnemers waren aanwezig. De meeste jonge ondernemers van YOBsociety, maar ook enkele HAN collega’s. Natuurlijk ging het over nieuwe media en dan met name de culturele, maatschappelijke en persoonlijke aspecten die daar bij horen.
Een erg aandacht gehoor was het en ik zag veel tekenen van herkenning. Was leuk om te doen. In de pauze en na afloop nog meningen uitgewisseld en genetwerkt. Ik hoorde dat diverse mensen vanavond mijn weblog eens gaan bezoeken en zelf ook eens gaan kijken hoe het allemaal werkt. Voor de liefhebbers, mijn twitternaam is: hansmestrum.
De presentatie vind je hieronder. Laat hieronder even horen wat je van de presentatie vond als je er vanmiddag was. Reacties van anderen op de sheets zijn natuurlijk ook welkom.

Naar SlideShare.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Dhrzwall

  Prima presentatie, ik heb altijd geblogged. Toen het nog niet zo hip was… standaard 1000 unieke bezoekers per dag en een leuke bij verdienste aan affilatie… je presentatie heeft ertoe bijgedragen dat ik weer ga bloggen, vanuit het niets opstarten 🙂
  Binnenkort te volgen op http://www.dhrzwall.nl (schermnaam ofc)
  Nu al te volgen op twitter.com ( dat is wel geheel nieuw voor me. )
  Groeten

  Antwoord
 2. Sander

  Interessante presentatie! Het gaf me een goed beeld van wat veranderingen in de maatschappij zijn op dit gebied.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Goed bezig! Nu nog de reactiemogelijkheden aan zetten op je blog en je bent helemaal in de lucht.
  Ik zag dat je het filmpje ook gebruikte 😉
  Misschien trouwens leuk mijn presentatie te embedden?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This