Medewerkers HAN Studiecentra
Dat was weer leuk vanmiddag. Ik gaf een presentatie aan ongeveer 20 medewerkers van alle studiecentra van de HAN (hogeschool van Arnhem en Nijmegen). En natuurlijk ging het over mijn passie, nieuwe media. Gedurende 2 uur mocht ik me uitleven om de boodschap helder te krijgen. En aan de reacties gedurende de presentatie en na afloop te merken is dat wel gelukt. Natuurlijk moet zoiets nog landen, want ik zet veel op zijn kop.

Opgenomen
Mooi ook dat het geheel opgenomen werd door iemand die dat gewoon voor haar collega’s wilde doen. Hopla, statiefje, camcorder en gaan met die banaan. Heerlijk is dat. De video zal ergens neergezet worden heb ik begrepen. En natuurlijk zal ik er dan naar linken of hier neerzetten.

Presentatie
Ik heb beloofd de presentatie hier online neer te zetten, dus bij deze. Helaas werkte Slideshare even niet en daarom staat de presentatie nu in Slideboom. Zo kom je toch ook weer achter een hele mooie andere mogelijkheid voor presentaties. Wat ik er zo goed aan vindt is dat de links naar filmpjes ook werken en dat je de presentatie bij Slideboom zelf fullscreen kunt bekijken!
Klik op de forwardknop om naar de volgende slide te gaan en op het evelopje om de presentatie te kunnen delen. Als je op het woord slideboom klikt ga je naar de preso zelf. Daar kun je de ppt ook downloaden en fullscreen bekijken.

Download de sheets (ppt).


SlideShare werkt weer dus zet ik die presentatie hier ook even neer voor de liefhebbers:

Presentatie Nieuwe Media

View SlideShare presentation or Upload your own.