Social media bij GGM
Vorige week en vandaag mocht ik tussen de 45 en 50 collega’s van de HAN een presentatie geven over social media. Bij het Instituut Social Studies van de faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij (ggm) van de HAN gaan ze aan de slag met social media. Ik werd gevraagd of ik daar aan mee wilde werken. En aangezien ik de HAN en social media een warm hart toedraag was ik daar graag toe bereid.
Ik vond het belangrijk om te starten met het schilderen van het landschap, of liever de context waarin social media op komt. Want in mijn visie is het vooral een verandering van en bij mensen die de drijvende kracht zijn en niet de technologische vooruitgang.

Communicatieve zelfsturing
Degenen die deze weblog al langer lezen weten dat het dan meer een filosofisch uitgangspunt is van de mens centraal, de onderstroom en de Tussentijd. Op weg naar communicatieve zelfsturing en komend vanuit het tijdperk van sociale regelgeving. Een inspirerende gedachte. Met die gedachte in het achterhoofd komen de tooltjes vanzelf als je wilt, er klaar voor bent.

De presentatie
Hieronder mijn sheets. De youtube video’s zitten er ook in. Rechts zit een “knop” waarmee je de presentatie beeldvullend kunt maken.
Je kunt ze downloaden en doorsturen. Je kunt ze ook in SlideShare bekijken.

Reageer
En als je wilt laten weten hoe je het vond dan stel ik het op prijs. Laat het eens weten hieronder in de reacties als je wilt?