Select Page

POE-130-20060512: The Power of Communities & Co-creation – Mark Hansen Lego

Update 13 mei: de mp3 file is op last van European Center for the Experience Economy verwijderd op 13 mei. Zij vertegenwoordigen de rechten van Mark Hansen. Het is mij niet toegestaan om de podcast te publiceren.

Dit is de eerste in een serie van 2 podcasts over het seminar The Power of Communities & Co-creation – Mark Hansen Chief Experience Officer bij Lego. 

Klik op de playbutton van het spelertje of download de file door op het pod-icoontje te klikken.

Podcast Podcast on Experience POE-130-20060512: The Power of Communities & Co-creation – Mark Hansen Lego (27.8 mb, 59.18 min, mp3)

Shownotes:

HSMAI
Lego
Lego is het voorbeeld van de vierde generatie websites (interessante posting op Bricksmeetbytes met allerlei voorbeeld: weblogs, communities, co-creation, retailactiviteiten, legofactory, persoonlijke omgeving, etc.)
– foto’s: Henk Jan Winkeldermaat, Hans Mestrum

Technorati tags: , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This