Select Page

Podomatic

Mijn nieuwste Podcast on Experience (POE-113-20051214) heb ik nu ook in Podomatic toegevoegd. Mijn Podomatic url is http://hansonexperience.podomatic.com/. Je kunt daar de podcast beluisteren, doorsturen of downloaden. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk een audiocomment te mailen naar: hansonexperience@podomatic.com. In Podomatic kun je zelfs een reactie opnemen. De reacties hoeven dus niet per se over de podcast te gaan. Andere audiocomments zijn ook welkom. Ik zal de audiocomments laten horen als onderdeel van Podcast on Experience.
Ik krijg de audio reacties automatisch in iTunes en op mijn iPod binnen door PodAmigo. Ik zou zeggen probeer het eens uit. Ik ben benieuwd wie de eerste is.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This