Select Page

Podcast: Lector Jaap van Till; boeiend gesprek!!

9e plaats lijst betatechniek
Gisteren hadden Thamar Elissen van Marketing, Communicatie en Voorlichting (MCV) van de HAN en ik een gesprek met lector Jaap van Till. Aanleiding was zijn 9e plaats op de lijst van de meest invloedrijke mensen in Nederland op het gebied van betatechniek.


Beta top 10 from Sebastiaan ter Burg on Vimeo.

Artikel over Ingenieur 2.0
Al eerder heb ik een blogposting over zijn visie met een video en wat documenten op deze blog gezet. Het ging toen over zijn visie op kennis. Jaap vindt namelijk dat kennis alleen niet voldoende meer is, maar het er veel meer toe doet hoe je samenwerkt in teams en die kennis kunt inzetten en aanbieden. Daarbij ziet hij vooral ook dat de skillsset van een ingenieur moet veranderen. Hij noemt dit Ingenieur 2.0 en hij heeft een bijzonder interessant artikel over Ingenieur 2.0 geschreven. Stof genoeg dus voor een interview.

Zeer interessant mini-college
Wat volgde was een heel interessant gesprek van bijna een uur over kennisdelen, werken in teams, fibre to the farm, kennisboerderijen, grown up digital (ik heb het boek gelijk besteld), generatiekloof, anders leren, netwerken etc. Een zeer boeiend gesprek dat ik iedereen aan kan bevelen!!

Uiteraard zal ik een videocompilatie van het gesprek maken. Maar hier alvast de integrale audio-opname als podcast. Klik op de player om het af te spelen of download de mp3 file.

Podcast

Download Podcast Lector Jaap van Till (mp3, 49 min. 41 mb).

Grown Up Digital: Don Tapscott
Als toetje hieronder een videootje van het boek Grown Up Digital van Don TapscottAbout The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This