Select Page

Podcast: radio uitzending over workshops Digital Media Production

Een kleine dertig studenten van de HAN Informatica, Media en Communicatie presenteren aanstaande donderdag en vrijdag workshops over hun experimenten en onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen op mediagebied. Twee studenten, Remco en Marcel van de groep www.natnav.nl werden vooraf geïnterviewd door RTV Arnhem. Marcel plaatste de podcast via podomatic op zijn weblog.
Meer informatie over de workshops (als dat nog nodig is na dit interview) vind je op www.cre-aid.nlDownload mp3

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. ella hueting

  Dag Remco en Marcel,
  Wat een interessant interview! Het lukt me niet om morgen of overmorgen te komen. Jammer. Leuk dat Hans Mestrum het gaat filmen, kan ik achteraf toch nog meegenieten.
  Geeft wel een trots gevoel, hoor, om onze studenten op zo’n professionele manier op de radio te horen.
  Succes met de presentaties.
  Ella Hueting
  Directeur Faculteit Techniek

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This