Select Page

Podcast: presentatie Arko van Brakel tijdens Ondernemer voor de klas-dag

Podcast: presentatie Arko van Brakel tijdens Ondernemer voor de klas-dag

Op 10 januari 2012 organiseerden studenten van de minor Eventmanagement in opdracht van Small Business en Retail Management en Centrum van Ondernemerschap van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de “Ondernemer voor de Klas-dag”.

Deze dag stond in het teken van het ondernemerschap: jong geleerd is oud gedaan. Op verschillende scholen in de regio Arnhem/Nijmegen verzorgden ondernemers een gastles over het ondernemerschap en probeerden zijn leerlingen te enthousiasmeren en motiveren. De dag werd geopend in vergadercentrum “de Droom” te Elst.

Arko van Brakel
Tijdens de bijeenkomst gaf ondernemer Arko van Brakel een presentatie over zijn ervaringen over zijn ondernemerschap. Tevens was er tijdens de ochtend de mogelijkheid tot netwerken.

Gastlessen
In de middag vertelde elke ondernemer tijdens zijn of haar gastles waarom hij of zij een eigen bedrijf gestart is, hoe het is om een eigen bedrijf te hebben en wat daar allemaal bij komt kijken.

Doel
Doel hiervan was om leerlingen zich bewust te laten worden van ondernemerschap. De informatie die de leerlingen op deze manier kregen, kan hen bovendien helpen om tot een goede opleidingskeuze te komen.

Podcast
In deze podcast horen we de presentatie van Arko van Brakel.

http://soundcloud.com/hans-mestrum/ondernemer-voor-de-klas

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This