Select Page

PICNIC08: ubertrends

Natuurlijk hebben we het hier al vaker gehad over de experience economy, dus echt schokkend was de presentatie van Michael Tchong van Ubercool niet tijdens PICNIC08. Maar het was wel onderhoudend en gepassioneerd. Dus hij was zelf wel een mooi voorbeeld van authentiek en bevlogen bezig zijn.
Hij had het over ubertrends en hieronder vind je zijn presentatie. Toch wel de moeite waard om eens door te bladeren. Wel jammer dat hij blijft hangen in oppervlakkigheid en eigenlijk de experience economy alleen maar aanduidt als pleasure en engagement en daardoor de belangrijkste trend of liever drijfveer, namelijk die van meaning (zingeving) niet aanstipt en uitdiept. De eerste fase van Experience zijn we namelijk al weer voorbij. De experience staat niet meer centraal maar de mens zelf staat centraal.

Ubertrends Presentation

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: time phones)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This