Select Page

Performance problemen?

Er lijken performance problemen te zijn op de servers van TypePad. Daardoor starten de screencast niet of traag. De screencasts en mijn weblog staan op de server bij TypePad.
Ik weet niet precies wat er aan de hand is, maar heb een call uitstaan.
Excuses hiervoor. Als er nieuws is zal ik deze posting updaten of een nieuwe maken. Stay tuned!
Update: ik merk dat in Internet Explorer de screencasts wel laden. Niet snel, maar ze doen het in ieder geval. Wel een performance issue. Afgelopen dagen was dat in ieder geval niet. Wellicht worden de screencast nu veel ‘bekeken’ 😉
Probeer het later nog eens.
Ik hoor graag de ervaringen van anderen.
Update 8 sept: het lijkt er inderdaad op dat het aantal bezoekers aan de screencast voor de performanceproblemen heeft gezorgd. Zoals Pierre al opmerkt in zijn commentaar, werkt alles nu normaal.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This