Select Page

Outsourcing en IT

MediaPlaza gaat een seminar organiseren op 28 september over outsourcing en IT een onderwerp dat veel in de belangstelling staat en het nodig over gezegd kan worden. Het programma bevat interessante onderwerpen. Zo zullen de trends besproken worden en presenteren een aantal sectoren hoe ze outsourcing toepassen. Professor Rijsenbrij zal zeker zijn visie toelichten mag ik aannemen. In zijn visie staan volgens hem een aantal trends centraal:

"- Visieuitspraak 1: Voor 2010 is outsourcing over!
– Visieuitspraak 2: Voor 2010 zal blijken dat de ‘India-route’ slechts een tijdelijkeoplossing is geweest.
– Visieuitspraak 3:Offshoring zal blijken een zegen te zijn voor de IT-werkgelegenheid in West-Europa.
– Visieuitspraak 4:De belangrijkste keuze voor outsourcing / offshoring zal worden  competences in plaats van beheersbare en lagere kosten.
– Visieuitspraak 5: Klanten worden sneller volwassen dan sommige providers.
– Visieuitspraak 6: Er komen langdurige relaties tussen ondernemingen en service providers, waarbij beiden zullen investeren in product- / dienstverbetering.
– Visieuitspraak 7: BPO is slechts een tussenstap na AO en ITO. Het einddoel is BTO.
– Visieuitspraak 8:
Adaptiviteit wordt de enige onderscheidende factor voor externe service providers.

– Visieuitspraak 9:Het enige soort IT-bureau dat in de toekomst nog zal bestaan is de externe service delivery provider.

– Visieuitspraak 10:Voor 2015 zal zelfs de CIO zijn geoutsourced."

Ik ben benieuwd hoe hij deze visie onderbouwd en hoe bedrijven hier mee omgaan. Uiteraard komen er nog diverse andere sprekers.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This