We waren te gast in het prachtige spiksplinternieuwe topsportcentrum in Almelo. Het IISPA. Dat staat voor Internationale Indoor Sportaccomodatie Almelo. Daar is topsport, turnen en breedtesport ondergebracht in 1 gebouw, Oud-HAN student bouwkunde Odin Wenting heeft aan de wieg gestaan van dit pand als adviseur. In 3 delen praat hij met Kyra Rothuizen over de opleiding bouwkunde, zijn werk, het combineren van zijn werk met zijn passie en over tips voor bouwkunde studenten. Ondertussen zie je de VIP/persruimte, de topsporthal, de breedtesporthal en de topsport turnhal.

In dit 2e gaat hij in op zijn werk als adviseur en legt hij het een en ander uit over de topsporthal en de breedtesporthal. Deel 1 vind je in de vorige posting.


Naar de video in YouTube

Voor meer video’s kun je kijken op Studeer Techniek. En voor ervaringen van studenten kun je terecht op de blog Studeer Techniek. Een overzicht van de video’s die ik voor HAN Bouwkunde maakte kun je kijken onder het menu aan de bovenkant: Video’s HAN Bouwkunde en Civiele Techniek