Select Page

Opgestegen, geland en blogging

Nou dat was a piece of cake. Zit nu al een uur in Belfast lekker te bloggen in het hotel cafe met BT open wifi. Leuk dat ik samen kon reizen met Willem Karssenberg. We kwamen elkaar op Schiphol tegen en lekken kletsend zijn we in Belfast geland. Ik zit inderdaad in een hotel dat aan de andere kant van het zebrapad van het vlieglveld ligt.
Hartstikke mooie kamer met uitzichtg op zee en een geweldig grote haas (jawel levend en knabbelend aan de planten) onder mijn raam.
Zometeen maar eens lekker eten hier, want het restaurant ziet er goed uit. Het biertje (lager) smaakt goed. Straks toch ook eens iets proberen van hier.
Het heeft hier iets provinciaals. Gezellig, gemoedelijk, kleinschalig, rustig, veel natuur.
Zo genoeg even.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This