Select Page

Omroep Brabant ondersteunt verkiezing met weblogs

Omroep Brabant heeft een speciale site Brabant Kiest, waarop allerlei informatie staat met betrekking tot de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart. Mooi daarbij is dat de lijsttrekkers die meedoen aan de verkiezingen een weblog hebben gekregen. Klik op het item Weblogs en je komt op onderstaande pagina terecht. Eens kijken wat daar gebeurt komende tijd.

Op verzoek van de Omroep Brabant houden de lijsttrekkers van de partijen die meedoen aan de Statenverkiezingen van 7 maart de komende weken een weblog bij. Degene die dat het beste doet, krijgt op zondag 4 maart een Gouden Apestaartje. Klik hieronder op de namen.

Weblog Paul Rüpp (CDA)
Weblog Annemarie Moons (PvdA)
Weblog Onno Hoes (VVD)
Weblog Nico Heijmans (SP)
Weblog Hetty Tindemans (GroenLinks)
Weblog Marusjka Lestrade (D66)
Weblog Hermen Vreugdenhil (CU/SGP)
Weblog Aloysia Jetten (BP)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This