Select Page

Oefensessie GasTerra Transitie Jaarprijs

Oefensessie GasTerra Transitie Jaarprijs

Morgen worden de pitches opgenomen van de genomineerden voor de GasTerra Transitie Jaarpijs. Minister Cramer zal de prijs op 18 maart uitreiken. De HAN is met 2 van de 8 genomineerden rijk vertegenwoordigd. Zo presenteert een groep de WarmteBuddy ofwel een soort boiler die de warmte langer vast kan houden en terug kan geven.
De andere groep presenteert het ECO-block; het recyclen van warmte bijvoorbeeld van een wasmachine.

Mooie voorbeelden van innovatie op het duurzame vlak. En natuurlijk moest daar even voor gerepeteerd worden. Want als je de camera aanzet dan is het toch net even anders als thuis voor de spiegel.

Hieronder de oefensessie van de beide groepjes. Ze konden dit mooi gebruiken als leermoment en om de video terug te kijken om zo hun presentatie bij te schaven. Daarnaast vind je ook een animatie van het eco-block. Uiteraard ben ik er morgen ook bij in de studio in Aalsmeer om er opnames van te maken.

Binnenkort kunnen we stemmen op de genomineerden. Uiteraard zal ik dat hier melden, zodat we onze studenten de aandacht krijgen die ze verdienen en veel stemmen krijgen.
About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This