Select Page

Nieuwe RSS feeds

Ik heb mijn RSS feeds bij Flickr, del.ico.us en Furl even gewijzigd naar die van feedburner, daarmee kan ik statistieken zien. Dus een verzoekje aan degenen die deze feeds gebruiken om ze even te vervangen met de nieuwe. Ze staan in de rechter kolom en hieronder.

Furl RSS
Del.ico.us RSS
Flickr RSS

Mijn weblogs RSS is niet veranderd.

Door ze toe te voegen in je feedreader zoals bloglines kun je dus ook zien wat ik lees en opsla en welke foto’s ik toevoeg. Je krijgt dan natuurlijk ook de tags te zien die ik gebruik. Uiteraard blijven de links van del.cio.us ook elke dag als posting beschikbaar.

Update 13.30u: de del.ico.us tags en url’s worden regelmatig geimporteerd in Furl. Dit betekent dus dat Furl het meest uitgebreide archief is.

Tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Pierre

  Hoi Hans,
  Heb je geen toegang tot de .htaccess op de server? Dan kun je namelijk simpelweg redirects opnemen naar de nieuwe Feedburner-feeds en hoeven je bezoekers niets te wijzigen.

  Antwoord
 2. Hans

  Hoi Pierre, ik begrijp niet precies wat je bedoelt. Ik heb een gehoste versie van TypePad en geen server.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This