Select Page

Mijn presentatie tijdens event van NewLevel.nl

Zoals beloofd aan de ongeveer 80 aanwezigen zet ik hier de presentatie neer die ik vanmiddag gaf tijdens het event van NewLevel.nlOntwikkelingen in de kenniseconomie; Rendement!. Bedankt al die mensen die me kwamen bedanken. Bedankt NewLevel voor de mogelijkheid om deze presentatie te kunnen geven. En wat fijn om met Peter Jan Rens samen te mogen werken.  Wat een passie, enthousiasme en authenticiteit. Het stimuleerde me om ook te doen zoals ik graag doe: me lekker enthousiast en hartstochtelijk storten in een onderwerp. Heerlijk! Ik heb genoten. En als je hier als deelnemer aan deze middag even komt kijken, stel ik je feedback zeer op prijs. Klik daarvoor op de reactiemogelijkheid onder dit bericht of stuur me een email (zie contact me pagina rechts)

 


De link naar de presentatie.

Voor de liefhebbers hier de powerpointpresentatie als file.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Mireille Sampimon

  Beste Hans,
  Ik heb je vanmiddag niet persoonlijk bedankt voor je enthousiaste verhaal daarom doe ik het nu alsnog. Je was zeer inspirerend. Zelf waag ik me nog niet aan de blog omdat ik vind dat zoiets alleen zin heeft als je er zeer frequent iets aan toevoegt maar ik ga jouw blog voortaan goed in de gaten houden.
  Nogmaals bedankt,
  Mireille Sampimon

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Mireille,
  bedankt voor je compliment! Fijn dat ik je geinspireerd heb. Je zegt dat bloggen regelmatig moet gebeuren. Maar dat bepaalt een blogger natuurlijk zelf. Of het nu 1x per dag, per week, per maand is maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het gaat er meer om dat je gepassioneerd bent, iets te zeggen hebt, de drang hebt dat te delen. En hoe vaak dat moet is dan minder belangrijk.
  Bedankt dat je me gaat volgen. Mocht ik je van dienst kunnen zijn dan hoor ik het graag. Je doet interessante dingen zie ik op je website.
  We komen elkaar zeker tegen. Tot dan (of eerder 😉 !

  Antwoord
 3. Richard Benschop

  Beste Hans,
  Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Waarvoor dank.
  Vind het lastig om (meer) nieuwe media goed in te zetten. Het mag geen doel op zich worden. De interne organisatie zal voorbereidt moeten zijn op de (mogelijke) stroom aan reacties. Die dan ook nog eens op hele andere tijdstippen binnenkomen dan gebruikelijk. In hoeverre wil ik nog controle houden over discussies die losbarsten? Kun je daar nog wel controle over houden? Dat soort afwegingen…
  Groeten,
  Richard.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This