Technology en Samenleving
Afgelopen vrijdag had ik een kennismakingsgesprek met Miranda Valkenburg. Zij is projectleider van een splinternieuwe bachelor van HAN Techniek, nl. Technologie en Samenleving. Ella Hueting, directeur van de faculteit Techniek schrijft er ook over op haar weblog. En ook Masja van Fruchten, directeur van International Business & Communication van HAN FEM schrijft er in een weblogposting over.

Start in september, voor wie en welke onderwerpen?
In september start die bacheloropleiding Technologie en Samenleving. De opleiding is bedoeld voor breed geïnteresseerde en maatschappelijk betrokken studenten, die de brug willen slaan tussen technologie en samenleving: die oplossingen willen vinden voor vraagstukken die horen bij deze tijd. In de opleiding kun je kiezen voor actuele richtingen als Lifestyle & Design (technologische toepassingen ontwerpen voor kleding en gebouwen), Environment (water, milieu, energie en natuur), maar ook Health en Entertainment…
En dat zijn natuurlijk interessante onderwerpen die perfect passen in de nieuwe tijdsgeest. Ik ga dit eens goed volgen en kom daar zeker nog op terug. Miranda heeft in ieder geval al toegezegd om er eens meer over te vertellen (met haar nieuwe team)

MindMap
In deze blogposting zie je een aantal kenmerken van deze doelgroep op slide 5. Klik daar op Full screen voor een grotere weergave.Open avond 22 april
Tijdens de Open Avond (in Arnhem én bij de HLO in Nijmegen) van 22 april kan iedereen er meer over te weten komen.

Folder en pdf
Hieronder vind je alvast de nieuwsbrief met informatie over de bachelor Technologie en Samenleving en kun je die downloaden.

Download de nieuwsbrief als pdf

Nieuwe bachelor Technologie en Samenleving