Select Page

Nieuw zoeken en vinden

  Gevonden bij Fred, het is gratis en heet FreeFind.

Fred zegt:

"Voordeel is dat  je het indexeer-proces zelf een schop kan geven en ook
zelf kan aangeven op welk moment van de dag jij wilt dat je site
voortaan ge-indexeerd wordt. Jazeker: Dagelijkse her-indexering.
En … Je krijgt er ook nog een actuele site map bij.
Nadat
de indexering succesvol is uitgevoerd krijg je een keurige email met
gegevens over je site. Verder krijg je een wekelijks een rapportje over
de zoekacties die er op jouw site zijn gedaan."

En daarom heb ik het in de linkerkolom toegevoegd. De mooie features hebben ze natuurlijk beschreven. De gratis versie kent wel ads……En mocht je af en toe een andere layout krijgen bij het zoeken, dan ben ik nog aan het knutselen.
Thx Fred!

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans Mestrum

    Ik heb de Google Search optie weer terug gezet, omdat ik vind dat freefind niet datgene vindt wat je zoekt. Hij gaat niet diep genoeg en daardoor krijg je niet de posting die je wilt hebben.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This