Select Page

En wat is er dan nieuw hier op deze MovableType blog?

Tja, dat is nogal wat. Ik zie zelf ook nog steeds nieuwe dingen. Maar vooruit, hier alvast een overzichtje van wat ik hier als nieuw zie:

1. Tags. De tags (labels) staan onder elke posting in de footer, in het afzonderlijke bericht van de posting, in de tagcloud en in de zoekopdracht van tags. Jawel, met de tags kun je dus zoeken. Klik op een tag en je krijgt alle postings met die tag. Dus je zoekt dan niet in het bericht zelf, maar de labels aan die berichten.

2. Zoeken. Dat kan op twee manieren. Een staat hierboven al. Dus door te klikken op een tag (label) in de tagcloud of onder een posting. Maar je kunt nu ook zoeken op deze weblog zelf. Dus niet de resultaten bekijken via de Google search, maar via mijn eigen zoekopdracht. Gebruik daarvoor het kader bovenaan rechts. Je zoekt dan dus IN de postings, niet in de labels aan die posting. Ook van die zoekopdracht kun je de webfeed weer gebruiken om in je feedreader te plakken. Zo weet je dus wanneer er iets nieuws komt in de zoekopdracht. Let op, dat het zoeken wel even wat tijd kost. Hij gaat namelijk alle postings langs (meer dan 1850 momenteel). Dus dat kan even duren als je op een veel gebruikt woord zoekt. 

3. Webfeeds. Kijk da’s ook handig. Wil je na een zoekopdracht op tags dat bewaren als webfeed zodat je automatisch bericht krijgt wanneer ik een nieuwe posting heb met die tag, dan kan dat door simpel het de link onder het feedicon te gebruiken. Ook een zoekopdracht via het zoekvenster levert een webfeed op.

4. Titel. De titel heeft nu een link. Dus je kunt de link nu eenvoudig kopiëren onder die titel met rechtermuisknopen dan copy/paste. Het is hetzelfde dus als de permalink.

En en voor de rest, kom je hier de vertrouwde zaken tegen.  

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This