Select Page

NewLevel’s Blog: werkzaamheden

Technorati tags: , newlevel.nl

Sinds vrijdag ben ik druk in de weer met een nieuwe weblog. Voor ons dochtebedrijf (IT opleidingsinstituut) NewLevel.nl bv educenter. De weblog heet: NewLevel’s Blog en de RSS feed is er natuurlijk al.
Ik schreef al eerder over de bedoelingen van deze weblog: het inzetten van de weblog in een blended trainingstraject mbt het nieuwe SQL 2005. En in deze Podcast on Experience: Op Weg vertel ik ook wat voor middelen we gaan inzetten.
Je kunt mijn werkzaamheden op die weblog ook volgen onder de categorie Begin. Wellicht brengt dat anderen weer op een spoor waar je al die tooltjes kunt vinden en wat ik allemaal doe om de weblog te maken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Maarten Korz

  Hans,
  Goed initiatief. Het is wel grappig om te zien dat de link onder het tabblad WEBLOG op de NewLevel.nl site (nog) niet naar de nieuwe weblog linkt…

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi maarten, komt vandaag voor elkaar. Moet ik nog even ‘bakken’. Moest daar nog rechten krijgen om dat te kunnen, nee mogen doen. Internet 1.0 hè 😉
  Het was inspirerend gisteravond.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This