Select Page

Netkwesties over bloggen

Netkwesties besteedt vandaag ook aandacht aan Blognomics. Netkwesties is een magazine over maatschappij en internet. Ik kreeg vandaag de nieuwsbrief iin mijn mailbox (nee nog geen RSS feed). En daarin stond het volgende te lezen:

“Blogosfeer, de nieuwsgroepen van weleer
Rijp en groen, fraai en zot – talloze kwalificaties waren in zwang voor nieuwsgroepen in den beginne van internet. Ze zijn nu evenzeer van toepassing op de miljoenen weblogs, samen de blogosfeer. Maar weblogs zijn er voor zelfexpressie, meer dan voor gelijkwaardige discussie in nieuwsgroepen. En de economie ziet er brood in.”

In het artikel op hun website behandelen ze uitegebreid:
– Ilse versus ‘speses’
– Eerste zelfdoding door weblog
– Negatieve aandacht
– Politiek gewin

Het artikel sluit af met een quote van Colby Start Quantum Brands die ik sterk vind.

“Het is goed om eerst de sociale revenuen van weblogs en de blogosfeer zo lang mogelijk te doen groeien zonder dat commercieel te willen exploiteren.”

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Hans

    @netkwesties: dank je! Waarom hebben jullie geen RSS feed op je website staan?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This