Select Page

Net niet in de Marcom top 10

Hè da’s nou jammer. Ik sta net niet in de top 10 van de Marcom top 100. Maar goed als je weet dat het een top 100 is dan is een 14e plaats toch nog heel behoorlijk. Deze Marcom top 100 wordt elke maand door Marketingfacts.nl geupdated als je je stem uitbrengt of verandert. De ranking gebeurt op basis van je Google Pagerank, de beoordeling van marketingfacts en de stemmen van lezers (je moet daarvoor wel lid zijn).
En natuurlijk proficiat aan Frank met de eerste plaats!
Volgende maand wil ik in de top 10 staan. Dus lezers ……smile_wink

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. Pierre

  Gefeliciteerd! Grappig eigenlijk, want ik had je nog niet als “marketing en communicatie” bekeken, en dat bedoel ik dus niet als belediging. 🙂

  Antwoord
 2. Erno Hannink

  Een hele mooie plek toch, in de Top 123? En volgende maand net iets beter (misschien)…

  Antwoord
 3. Frank Janssen

  Dankjewel Hans! En jij natuurlijk ook van harte proficiat, dat moet vast nog hoger kunnen!

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @pierre: mooi dat je me zo nog niet gezien hebt. Dan druipt het er in ieder geval niet af 😉
  @erno: zeker mooi! Maar ik vind het wel leuk als ik in die top 10 kom. Iets om na te streven of zo. Alhoewel ik geen extra moeite daarvoor ga doen of de koers ga wijzigen. Misschien dat wat aandacht onder de lezers meer zal opleveren.
  @frank: bedankt! Ik doe mijn best.

  Antwoord
 5. Marc

  Het is ook dringen daar aan de top Hans, zoveel kwaliteit. Terecht overigens dat je zo hoog staat, houden zo! Goed weekend.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This