Select Page

Nederland vindt internet steeds onveiliger

Beveiliging internetXS4ALL heeft door onderzoekscentrum Millward Brown een onderzoek (pdf) laten houden over wat we vinden van de veiligheid van internet. Daaruit blijkt dat Nederlanders zich steeds meer zorgen maken over die veiligheid. Vooral virussen en hackers worden genoemd als vervelende zaken.

Driekwart van de Nederlandse bevolking is van mening dat de internetveiligheid het afgelopen jaar is afgenomen en we rekenen erop dat de internetprovider voor afdoende beveiligingsmaatregelen zorgt om de problemen beheersbaar te maken.

Veel mensen zijn zich best bewust van de gevaren die surfen tegenwoordig met zich meebrengt, want de populariteit van beveiligingssoftware is groot. 97 procent van alle internetters in Nederland heeft op zijn minst een maatregel genomen om de computer te beschermen tegen spam, virussen en hackers, zoals het installeren van virussoftware.

Volgens XS4ALL wordt de kracht van dergelijk beveiligingsprogramma’s echter overschat. Gezinnen met kinderen kamoen relatief vaak met virussen doordat zij intensief chatten en bestanden downloaden. (bron)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This