Select Page

Mooie video’s verzameld door HAN HLO: beroepen

Ton Ammerlaan stuurde me een mailtje met mooie video’s voor de Hogere Laboratorium Opleidingen van de HAN. Het gaat met name om beroepen in deze sector.
Elke keer verbaas je je weer dat er toch zo veel mooi materiaal voorhanden is.
De video’s van YouTube heb ik even in een afspeellijst gezet, zodat ze mooi bij elkaar staan. Als je met je muis op het icoontje naast de playknop klikt zie je onderin de video’s waar je uit kunt kiezen.

De link naar de playlist

Ook mooie video’s die hier bij passen, maar jammer genoeg niet te embedden zijn, staan op de site van YourFuture.TV hier, hier. hier, hier, hier en hier.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This