Miranda, Eline, Esther en Barbara nemen namens de HAN deel aan de MilleniumBattle, onder de teamnaam Eenheid. En Justine van de HAN maakte er bovenstaande widget voor om er aandacht voor te vragen. Leuke widget en leuk dat de dames aan deze wedstrijd mee doen.
De MilleniumBattle wordt georganiseerd om studenten uit het hoger onderwijs meer te betrekken bij ontwikkelingssamenwerking en dan meer specifiek bij de milleniumdoelen. Als je meer informatie daarover wilt kun je in de widget op de betreffende tab klikken. Handig!
Zo zie je hier boven ook, dat er op 11 december een debat is. Een zogenaamd verdiepingsdebat. Dat wordt georganiseerd bij de HAN in Arnhem en gaat over Kinderarbeid en de EU (Albanie).
Ik ga eens kijken of ik deze dames kan verleiden voor een video interview en zal natuurlijk op 11 dec. ook bij het debat zijn.
Succes meiden!

Ik heb even de video’s die bij de MilleniumBattle 2008 horen in een aparte playlist gezet. Klik op het icoontje naast de playknop en je ziet welke video’s er zijn. Ook met gave rap. En natuurlijk heb ik me geabonneerd op het YouTube kanaal van MilleniumBattle 2008