Select Page

MilleniumBattle 2008: verdiepingsdebat bij de HAN

Miranda, Eline, Esther en Barbara nemen namens de HAN deel aan de MilleniumBattle, onder de teamnaam Eenheid. En Justine van de HAN maakte er bovenstaande widget voor om er aandacht voor te vragen. Leuke widget en leuk dat de dames aan deze wedstrijd mee doen.
De MilleniumBattle wordt georganiseerd om studenten uit het hoger onderwijs meer te betrekken bij ontwikkelingssamenwerking en dan meer specifiek bij de milleniumdoelen. Als je meer informatie daarover wilt kun je in de widget op de betreffende tab klikken. Handig!
Zo zie je hier boven ook, dat er op 11 december een debat is. Een zogenaamd verdiepingsdebat. Dat wordt georganiseerd bij de HAN in Arnhem en gaat over Kinderarbeid en de EU (Albanie).
Ik ga eens kijken of ik deze dames kan verleiden voor een video interview en zal natuurlijk op 11 dec. ook bij het debat zijn.
Succes meiden!

Ik heb even de video’s die bij de MilleniumBattle 2008 horen in een aparte playlist gezet. Klik op het icoontje naast de playknop en je ziet welke video’s er zijn. Ook met gave rap. En natuurlijk heb ik me geabonneerd op het YouTube kanaal van MilleniumBattle 2008

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This