Select Page

Mijn screencasts gratis in de iTunes shop!

Technorati tags: , ,

Music_storeIs dat nou niet mooi? Mijn screencasts zitten nu in de iTunes Music Store. Wil je ze zien en er op abonneren? 
Krijg je steeds de nieuwste screencasts binnen via iTunes. Prachtig toch!
Vandaag 10 18 nieuwe abonnees gekregen via iTunes van mijn screencastingblog.  Feedburner houdt dat bij en biedt mijn XML feed als podcast aan met iTunes karakteristieken. De tekst en het plaatje e.d die je in iTunes ziet komt ook uit feedburner.

Toch mooi hoor dat feedburner. Je kunt natuurlijk de screencasts niet zien, maar wel beluisteren.
Doordat ik er QuickTime movies in heb zitten kan iTunes er mee om gaan.
Je kunt dan de uitleg horen van de screencast en de tekst van de
posting lezen onder de i-knop. Je ziet een cameraatje voor de titel
staan. Daaraan kun je dus zien dat het iets met film is.
Er zitten momenteel 4 bronnen in iTunes die zich laten zoeken met de zoekterm screencast. Overigens: iTunes is er ook voor Windows. En ik moet zeggen, ziet er goed uit en werkt mooi.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

  1. eduard

    Hoi Hans, leuk zo’n succes met je screencasts. Ik neem aan dat je een betaalde account hebt bij Feedburner?

    Antwoord
  2. Hans on Experience

    hoi eduard. Bedankt! Nee ik heb geen betaald abonnement bij feedburner, maar wellicht bedoel je bij iTunes? Ook daar heb ik geen betaalde account.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This