Select Page

Mijn kamer bij de HAN in Arnhem

Mijn werplek bij HAN 2 Mijn werkplek bij de HAN in Arnhem

Net even met mijn HP ipaq even 2 foto’s gemaakt van de kamer waar ik zit. Zoals je ziet is het uitzicht prachtig. Mooi grasveld en veel bomen. Lekker groot bureau en een spreektafel.
Deze kamer is een flexruimte, dat betekent dat er dus ook andere mensen kunnen zitten. Tot nu toe heb ik er met nog 1 collega gezeten of alleen. Lekker rustig dus. Natuurlijk ben ik daar niet veel, maar het is toch wel handig om mijn spullen achter te laten en even mail te lezen e.d. Voor de mensen die het wat zegt (van de HAN) is dit kamer A 008 in de gang bij de directie en staf van faculteit Techniek aan de Ruitenberglaan 26.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. michel

  Zit Kea Bouwman daar niet ook? If so, doe haar maar de groeten van mij! Wanneer zit je daar trouwens, kom ik een keer langs bij je.
  Je bent overigens ook van harte welkom in D1.01.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @michel, ja kea zit daar ook. Ik ben daar niet zo vaak, maar kom gerust eens langs. Ah jij zit ook vlak bij ons. Ik zal eens binnen wippen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This