Select Page

Mijn diensten via HAN EIMC

HAN EIMC
Jawel vanaf nu kun je me van mijn diensten gebruik maken via het HAN Expertise Centrum Informatica, Media en Communicatie. Kortweg: HAN EIMC. Ik ga vanuit dat Expertisecentrum mijn ervaring en kennis op het gebied van nieuwe media inzetten voor relaties. Want de HAN is natuurlijk ook een instelling dat een brug wil slaan tussen haar expertise en de uitdagingen van relaties.
Hieronder lees je meer wat mijn bijdrage kan zijn.

Blogevangelist: inspireren en uitdagen 
Het zal de volgers van deze weblog of andere social media tools niet verrassend voorkomen dat ik ingezet kan worden om medewerkers te inspireren en uit te dagen op het gebied van de veranderde tijdsgeest. Nieuwe media zijn daarin slechts de tools die de veranderingen ondersteunen. Ik vertel graag meer over de trends en vooral ook over de rol van mensen in veranderingen.

Eventbloggen: video’s, foto’s, podcasts, screencasts 
Het eventbloggen is iets wat ik met passie doe. Deze weblog staat er vol mee. Ik laat graag projecten, mensen, evenementen, congressen en dergelijke zien door mijn ogen. Dat kan via videoblogs, fotoblogs en livebloggen. Ik vind het altijd spannend om de diverse social media tools aan elkaar ‘te knopen’ zodat allerlei nieuwe media kanalen op de hoogte raken van wat ik doe. Ik doe dit vooral bij HAN Techniek, maar kan dat natuurlijk ook perfect voor relaties doen. Lijkt me leuk!

Nieuw media workshops: praktisch kennis maken 
Ja en natuurlijk kan ik mensen laten zien welke tools ik gebruik. Of dat nu gaat om Twitter, yammer, weblogs, youtube, flickr, friendfeed, slideshare of andere tools. In praktische workshops kan ik mensen dan lekker laten experimenteren met die tools om er achter te komen hoe krachtig deze middelen zijn in communicatie, virale marketing of beinvloeders van je cultuur in je organisatie.

Wil je meer weten?
Dan kun je beste contact opnemen met Ben Cornelissen, directeur van HAN EIMC. Hopelijk ontmoeten we elkaar dan snel. Maar je mag ook gerust met mij contact opnemen. En zie je nog andere mogelijkheden dan die hier boven genoemd staan, schroom niet me te contacten.

Oh ja en ik blijf natuurlijk gewoon doen voor HAN Techniek wat ik nu doe: alles laten zien wat op mijn pad komt bij deze faculteit. Afhankelijk van jullie vraag misschien iets minder frequent, maar wel met evenveel passie.

Hieronder de leaflet ter informatie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Ben Cornelissen

  Hans, ben erg enthousiast dat je vanuit EIMC van betekenis voor de markt wil zijn. Behoefte is groot. Er zijn allerlei netwerken waarin je een rol kunt spelen. Ik zet je graag in bij diverse klanten.
  Succes!!
  Ben Cornelissen
  directeur EIMC

  Antwoord
 2. Willem

  Wat heb jij toch een geweldige baan!
  En hiermee laat je gelijk ook weer zien dat de HAN wel een geweldige school moet zijn om dit te faciliteren.
  Wat zou ik zoiets graag in het MBO veld doen, maar daar lijk ik de tijdgeest tegen te hebben…

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Beste mensen,
  bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben benieuwd wat de tijd zal brengen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This