HAN EIMC
Jawel vanaf nu kun je me van mijn diensten gebruik maken via het HAN Expertise Centrum Informatica, Media en Communicatie. Kortweg: HAN EIMC. Ik ga vanuit dat Expertisecentrum mijn ervaring en kennis op het gebied van nieuwe media inzetten voor relaties. Want de HAN is natuurlijk ook een instelling dat een brug wil slaan tussen haar expertise en de uitdagingen van relaties.
Hieronder lees je meer wat mijn bijdrage kan zijn.

Blogevangelist: inspireren en uitdagen 
Het zal de volgers van deze weblog of andere social media tools niet verrassend voorkomen dat ik ingezet kan worden om medewerkers te inspireren en uit te dagen op het gebied van de veranderde tijdsgeest. Nieuwe media zijn daarin slechts de tools die de veranderingen ondersteunen. Ik vertel graag meer over de trends en vooral ook over de rol van mensen in veranderingen.

Eventbloggen: video’s, foto’s, podcasts, screencasts 
Het eventbloggen is iets wat ik met passie doe. Deze weblog staat er vol mee. Ik laat graag projecten, mensen, evenementen, congressen en dergelijke zien door mijn ogen. Dat kan via videoblogs, fotoblogs en livebloggen. Ik vind het altijd spannend om de diverse social media tools aan elkaar ‘te knopen’ zodat allerlei nieuwe media kanalen op de hoogte raken van wat ik doe. Ik doe dit vooral bij HAN Techniek, maar kan dat natuurlijk ook perfect voor relaties doen. Lijkt me leuk!

Nieuw media workshops: praktisch kennis maken 
Ja en natuurlijk kan ik mensen laten zien welke tools ik gebruik. Of dat nu gaat om Twitter, yammer, weblogs, youtube, flickr, friendfeed, slideshare of andere tools. In praktische workshops kan ik mensen dan lekker laten experimenteren met die tools om er achter te komen hoe krachtig deze middelen zijn in communicatie, virale marketing of beinvloeders van je cultuur in je organisatie.

Wil je meer weten?
Dan kun je beste contact opnemen met Ben Cornelissen, directeur van HAN EIMC. Hopelijk ontmoeten we elkaar dan snel. Maar je mag ook gerust met mij contact opnemen. En zie je nog andere mogelijkheden dan die hier boven genoemd staan, schroom niet me te contacten.

Oh ja en ik blijf natuurlijk gewoon doen voor HAN Techniek wat ik nu doe: alles laten zien wat op mijn pad komt bij deze faculteit. Afhankelijk van jullie vraag misschien iets minder frequent, maar wel met evenveel passie.

Hieronder de leaflet ter informatie.