Select Page

Mijn column op About(:)blank

Technorati tags:

Het bekende e-zine About(:)blank gaat vanaf deze maand beginnen met een nieuwe serie
artikelen over het onderwerp “Werk en webloggen”. Maandelijks vragen ze
een blogger voor wie zijn of haar weblog ook deels werk is, om hier
over te schrijven.
Frank vroeg me of ik zin had om de aftrap te doen. En dat deed ik graag. Ik schreef dus een stukje over de instrumenten die ik gebruik en hoe weblogs mijnwerk veranderen onder de titel: Webloggen heeft toch geen bal met werken te maken?
En je kunt het hier lezen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Henk-Jan Winkeldermaat

    Prachtig, een column als leidraad voor hoe je je vindbaarheid kunt optimaliseren. Ik zal er nog vaak op teruggrijpen, gun me nog niet echt de tijd om me overal aan te melden en in te schrijven, maar ik voel dat ik dat maar eens ga doen. Thanks.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This