Select Page

Miel en Clo in Second Life op Belgische TV

Miel en Clo in Second Life op Belgische TV

Ik kwam deze video tegen op generation-next weblog. Het is een tv uitzending over Second Life van de VRT en het programma Koppen. Behalve dat het een mooie inkijk geeft in Second Life, was ik verrast om Miel van Opstal (sinds kort evangelist bij Microsoft) te zien en Clo Willaerts (marketing manager bij Skynet), respectievelijk van hun weblogs Coolz0r en Bnox. Ze komen in dit ruim 8 minuten durende filmpje mooi in beeld.
Koppen maakte ook zijn eigen virtuele journaliste. Ze komt op allerlei plaatsen en ontmoet ook o.a. Coolz0r en bnox.
Mooi gedaan Miel en Clo!


Link naar de video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. miel

    Dank je Hans! 🙂

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This