Select Page

Microsoft PressPass ook met RSS

Microsoft PressPass gaat ook met RSS werken. Het gaat om de Corporate Pressreleases (rss-feed) en de Top Stories (rss-feed).
De complete lijst met Microsoft RSS feeds vind je hier. Dit is de meer technische info van MSDN.
Intel had al RSS feeds.
PR Opionions legt allemaal nog eens uit waarom RSS belangrijk is voor PR doeleinden. De belangrijkste reden is vooral het verminderen van de spam email in je Inbox. Veel mensen (ikzelf niet uitgezonderd) abonneren zich op email-newsletters en krijgen die dan dagelijks binnen, waardoor je door de bomen het emailbos niet meer ziet. Met RSS kun je dat omzeilen en via je reader makkelijker filteren. Een andere reden die pleit voor RSS is de kosteneffectieve en efficiënte manier om content bij je doelgroep te krijgen.
Natuurlijk zijn er ook nog veel mitsen en maren aan RSS. Ze worden ook genoemd in de posting van PR Opions en de weblog van Dylan Greene. Hij geeft een lijstje van 10 redenen met voorbeelden waarom RSS nog niet klaar is.
Via NevOn

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This