Select Page

Microsoft lanceert eigen gratis weblog software

Daar is ie dan: Windows Live Writer. Je kunt de weblog software gratis downloaden. Het gaat samenwerken met Windows Live Spaces. Ik heb het nog niet bekeken, maar het lijkt me interessante genoeg om hier te melden. Op de weblog van Windows Live Writer Team is al heel wat informatie met plaatjes hoe het er uit ziet voorhanden. Dus wat let je om het eens uit te proberen. Ik ga er in ieder geval later eens goed voor zetten. Zeker om dat het TypePad ondersteunt en MovableType!
Zouden nu meer mensen door gaan krijgen dat weblogprogramma’s e.d. gewoon onderdeel van onze softwarebundel gaan uit maken?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Chantal

    Het makkelijkste is eigenlijk gewoon een wordpress-blog beginnen ff wp downloaden domein naam kopen, koppelen aan hosting en je weet alles.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This