Select Page

Matthäus Passion via livestream van Monteverdi.tv: Geweldig!!

Vanavond genoten van de Matthäus Passion in Naarden. Had ik daar een kaartje voor dan? Nee, ik had een uitnodiging gekregen om via de livestream van Monteverdi.tv mee te kijken thuis. En ik moet zeggen, geweldig om dat eens mee te maken. Vanuit je luie stoel met prachtig beeld en dito geluid genieten van een 2 1/2 uur durende uitvoering. Het technische gedeelte was perfect in orde. Na het invoeren van de code die ik had gekregen per email, kreeg ik direct verbinding met Naarden. Het beeld was niet schokkerig of traag. Fullscreen was het nog zeer acceptabel. Het geluid was perfect. Tenminste via mijn computerspeakers. Ik heb met Audacity er gelijk een opname van gemaakt. En met mijn fotocamera op een statief heb ik van het beeld op mijn computerscherm foto’s gemaakt. Die zijn natuurlijk niet van de mooiste kwaliteit, maar ze geven toch wel een aardig beeld. Ik heb ze daarom hier als slideshow toegevoegd. Je kunt ook de foto’s in Flickr bekijken. De podcast kun je beluisteren door op de player te klikken, de mp3 te downloaden door op de downloadlink te klikken met rechtermuisknop en dan save as. Alhoewel de file wel 226 mb is! Heb je QuickTime oid op je pc dan kun je ook op de downloadlink klikken waarna de audio in je browser afspeelt. Natuurlijk is de mp3 niet de kwaliteit die ik gehoord heb, maar het is toch de moeite waard om te beluisteren. Als je de player gebruikt kan het eventjes duren voordat ie start ivm buffering.
Monteverdi bedankt voor deze mogelijkheid de Matthäus ´bij te wonen´.

Podcast Link voor download: Matthäus Passion Naarden (mp3, 226 mb, 2 uur en 44 min)

Klik voor beluisteren:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. joop eilander

    Hans bedankt voor de Matthäus top heb er van genoten. Groet Joop Eilander

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This