Select Page

Martijn leert je slimmer werken en slimmer leven

martijn

Als je Volkskrantlezer bent kreeg je deze uitnodiging al in de bus. Voor een workshop/avondseminar van Martijn Aslander. Het is woensdag 29 oktober te doen. En voor bijna 60 euro krijg je drankjes en het boek Upgrade your life. Aanmelden kan hier

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. ~~**Martijn**~~

  grappig dat al die digitale goeroe’s toch nog papieren boeken schrijven…

  Antwoord
 2. martijn aslander

  @~~**Martijn**~~
  Ben geen goeroe hoor, dat is wat anderen ervan maken 😉
  Ik schrijf niet alleen over ontwikkelingen (die soms in een boek terechtkomen, dit boek heeft iemand anders geschreven), ik lees ook nog boeken! En met veel plezier.
  Op een Kindle e-bookreader, veel handiger dan papieren boeken.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This