Select Page

Zou oud-collega Margriet Jacobs ook gaan bloggen?

Van Zoutelande, via Westkapelle naar Domburg
Gisteren waren Margriet (oud-collega bij Orion College) en ik lekker op stap. Naar zee. Rondje Walcheren. Via de markt en een strandpaviljoen in Zoutelande, een visje en een enorme hoosbui op op de hoek van Westkapelle, een afzakkertje aan zee in Westkaap in Westkapelle, konden we tot slot genieten van de zon en lekker eten wederom aan het strand maar nu in Domburg. Kortom: een heerlijke dag met dat wat je je eigenlijk wenst: veel wind, ruige zee, prachtige luchten, enorme hoosbuien en regelmatig warme zonnestralen.

Interessante gesprekken
En natuurlijk hadden we veel tijd om bij te kletsen. Nu doen we dat bijna elke dag wel via MSN en SMS maar elkaar life ontmoeten is toch ook heerlijk. Uiteraard hebben we het afgelopen jaar bij het Orion College nog eens grondig geëvalueerd (Margriet heeft hetzelfde doorgemaakt als ik), maar hebben we ook diepgaande gesprekken gehad over ‘het leven’, relaties, de HAN, vakanties etc.

Webloggen?
En één van die gesprekken ging over webloggen. Margriet heeft toch wel erg veel zin om ook te gaan bloggen en ik heb haar natuurlijk daar uitgebreid over bij gepraat. Ze zou haar bloggen willen gaan gebruiken om haar ideeën, talenten en creaties op het creatieve vlak te laten zien aan ons. Margriet is nl. ontzettend creatief en docent handvaardigheid. Maar zoals zoveel mensen hikt ze een beetje aan wat ze nu allemaal van haar zelf wil laten zien. Ook daar heb ik haar natuurlijk over ingelicht.

Ze zoekt een baan
En natuurlijk vond ze het voorbeeld van mij hoe ik aan een nieuwe baan ben gekomen een heel sterke case. Ze zoekt immers zelf ook werk. En via een online identity en het etaleren van haar talenten zou ze misschien zich meer kunnen profileren. Ik zelf denk inderdaad dat dat zo is. Door je zelf in de online conversation stream en social networks te begeven, leer je interessante mensen kennen. En die leren jou ook kennen. Mijn ervaring is dat mensen graag iets voor elkaar doen. Ja zelfs een baan voor je zoeken of je aanbevelen. Lees mijn verhaal maar eens hoe dat met mij is gegaan bij de HAN. Ja, een sterker voorbeeld om te bloggen en alles wat daar bij hoort kan ik niet bedenken.

Zou Margriet gaan bloggen? We wachten het even af.

En tot slot, mocht er dus iemand mogelijkheden zien voor Margriet (docent, coach, begeleider e.d. op het creatieve vlak) dan hoor ik dat natuurlijk heel graag. Ik beveel haar van harte aan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Florina

  Dag Hans (en Margriet)
  Misschien is Picnic Young een mooie gelegenheid voor Margriet om gelijkgestemden te ontmoeten, te netwerken en inspiratie op te doen? Zie http://www.picnicyoung.nl

  Antwoord
 2. Margriet

  WOUW!!! Sprakeloos! Prioriteit 1: Compu (laten) fixen! En eens een kijkje nemen bij picnicyoung.nl!
  Mijn blog komt er! Ik houd je op de hoogte hoor!
  THNX!!!!!!!

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Creameer: ja hoor Margriet Jacobs heeft een blog

  Vroeg ik me 3 dagen geleden nog af of mijn oud-collega Margriet Jacobs ook zou gaan bloggen. Welnu, vandaag is haar weblog in de lucht: creameer.blogspot.com. En haar 1ste posting is meteen raak vind ik. Heel persoonlijk en met gevoel. En een prachtige…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This