Select Page

Lovemarks

Loverespaxis2Lovemarks
Lovemarks, een term uitgevonden door Saatchi & Saatchi past perfect in de Experience economy, de verandering naar een feminine samenleving, de logica van het gevoel en dienstbaar leiderschap. Het combineert een aantal facetten die we als belangrijk zijn gaan ervaren. De essentie is REAL: Respect, Emotion, Action, Love. Het is de overtreffende trap van brands. Het gaat hierbij om mysterie, sensualiteit en intimiteit. Een Lovemark laat commitment, passie en empathie zien. Een Lovemark is een belevenis op zich. Ofwel ‘Loyaly beyond Reason’. En er zijn al veel van dit soort ‘merken’. Design is een belangrijk onderdeel van Lovemarks. Daarom passen ze ook zo goed in de Experience Economy. Kevin Roberts CEO van Saatchi & Saatchi en Tom Peters praten over de invloed van design in dit Webinar (let op dat je wat in het bovenste vakje in vult). De slides zijn ook te bekijken en zijn een voorbeeld van design in presentaties. Net als de site van Saatchi & Saatchi trouwens. Een echte belevenis! Tom Peters heeft Kevin Roberts ook geinterviewd als Cool Friend.
Van het boek Lovemarks kun je hier een hoofdstuk lezen. Ook hier ‘proef’ je als het ware wat een Lovemark is en wat een leesbelevenis zou kunnen zijn. De tijd dat ik hiermee bezig was ervaarde ik echt wat flow is! Prachtig!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This