Select Page

Loic le Meur als spreker op Blognomics

Loic le Meur, president van Six Apart Europe, zal als spreker optreden op Blognomics! Six Apart is maker van TypePad, de blogging tool die ik gebruik. Hij is de organisator van Les Blogs.

(bron)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. tuur

  Bij bloglines kreeg ik daarnet te zien dat er op jouw blog 72 nieuwe posts waren, hoewel ik pas gisteren voor het laatst op deze site kwam. Toen ik de link aanklikte verschenen er inderdaad 72 posts, maar slechts één daarvan was daadwerkelijk nieuw. Iets wat ik regelmatig tegenkom in bloglines, enkel met Hansonexperience. Geen idee hoe dit komt. Mij stoort het niet, maar andere lezers misschien wel?

  Antwoord
 2. Maarten Schenk

  Naast organisator van Les Blogs is hij ook nog eens mijn baas 🙂
  Ik denk wel dat het de moeite zal zijn om hem bezig te horen: hij is één van de meest enthousiaste personen die ik ken als het over de mogelijkheden van weblogs gaat. En hij kent ongeveer een miljoen mensen, dus hij heeft altijd wel een paar sterke annecdotes bij de hand.

  Antwoord
 3. Hans

  @tuur: ja ik weet wel hoe dat komt. Ik heb een paar keer een aanpassing moeten maken aangezien Technorati mijn tags niet oppikte. Dat kwam doordat ik een samenvatting aan bood en niet de hele postings. Daardoor ‘ziet’ Technorati de tags niet. Excuses voor het ongemak.

  Antwoord
 4. Hans

  @maarten: jammer dat ik er niet bij kan zijn. Maar ik zie en hoor hem op Les Blogs 😉

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This