Select Page

Livelog van de kick-off van Nederland Breedbandland

Ik zie zojuist dat Margreet van den Berg van ICT en Onderwijs live de kick-off van Nederland Breedbandland aan het bloggen is. Leuk! Veel interessante informatie over toepassingen in het onderwijs. Ik heb al naar een paar videologs zitten kijken door leerlingen gemaakt. Margreet geeft ook de inhoud van de diverse presentaties weer. Ik moet zeggen, dat doet ze knap. Overzichtelijk, met veel links. Je moet vlug zijn anders zitten ze zo meteen aan de borrel. Zouden ze die ook vloggen?

Update 15.50u: ik zie zojuist dat er ook een weblog van NBL is, waarop de moblogs, videolog en weblog van Margreet te vinden zijn.

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Margreet van den Berg

  Hoi Hans,
  Leuk dat je naar mijn weblog verwijst. Nederland Breedbandland is een enthousiaste club met een breed netwerk. M.i. combineren ze bevlogenheid met pragmatisme: een gezonde combinatie die nog wel eens veel zou kunnen opleveren!
  Groeten,
  Margreet

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This